ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА МОЈ ПОПУСТ, ВАШИОТ ШОПИНГ АСИСТЕНТ
ИЗБЕРЕТЕ ГО ПОСАКУВАНИОТ ПРОИЗВОД И ДОЗНАЈТЕ КАДЕ МОЖЕ ДА ГО КУПИТЕ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ
ДОБРЕДОЈДОВТЕ НА МОЈ ПОПУСТ, ВАШИОТ ШОПИНГ АСИСТЕНТ
ИЗБЕРЕТЕ ГО ПОСАКУВАНИОТ ПРОИЗВОД И ДОЗНАЈТЕ КАДЕ МОЖЕ ДА ГО КУПИТЕ ПО НАЈНИСКИ ЦЕНИ

ezgif

 

 

 

Бутик Fancy Fashion

biser min

ji oble ugos

 

spo tehni parfi

 

mebe osta  facebook round icon min 1

 

 

Статистиките од истражувањата на пазарот покажуваат дека може да заштедите дури повеќе од 25% доколку ги користите сите попусти кои ги нудат компаниите со цел да ги продадат своите производи.
Истражувањата за навиките на купување и користење на услуги покажуваат дека околу 73% од купувачите прво ги пребаруваат услугите и производите што ги интересираат онлајн, а дури потоа доаѓаат кај вас, во вашата продавница или канцеларија.

Ново на Попуст

Тинекс 01.06 - 07.06
Неделна понуда на ATVA Home Center
Акција во Рептил Маркети
Двонеделна понуда на ДМ
Нова понуда на КАМ

andros min